Hamitler Bosch Yetkili Servisi

Hamitler Bosch Yetkili Servisi

Hamitler Bosch Yetkili Servisi her zaman güler yüzlü, işinde uzman teknisyenler eşliğinde Bosch garantisi altında büyük ve küçük ev aletlerinizin bakım, onarım, yedek parça, aksesuar temini konusunda sizlere destek olmak için her zaman yanınızda. Bosch markasını diğer markalardan ayıran en büyük özelliklerden birisi servis hizmetidir. Servisimizi tercih ettiğiniz takdirde;

*Uzman teknisyenler tarafından en doğru şekilde ve en kısa sürede işleminiz gerçekleşecek.

*Evinize gelen teknisyen hijyen kurallarına uygun bir şekilde hareket edecek.

*Üretimi biten ürünlerde en az 10 yıl parça bulundurma garantisinden faydalanabileceksiniz.

*Ek garanti işlemlerinizi cihazınızın garanti kapsamı olan 3 yıl içerisinde istediğiniz zaman teknisyenlerimizden destek alarak yaptırabilirsiniz.

*Cihazlarınızın uzun ömürlü ve daha hijyenik olmasını sağlamak amacıyla bakım sözleşmesi yapabilirsiniz.

Hamitler Bosch Servisi olarak garanti süresi dolmamış ürünlerinizin tamiratını Bosch garantisi altında herhangi bir ücret ödemesi olmadan yaptırabilirsiniz. Sıklıkla sorulan ithal ürünlerinizin tamiratı ve yedek parçası konusunda da en kısa süre içinde işleminiz yapılarak sonuçlandırılacaktır. Dilerseniz markamızın kendi temizleyici ve bakım ürünlerine de bizden rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Her zaman siz değerli müşterilerimizin önce marka sonra da servisimiz olarak yanınızdayız. Unutmayın ki ürünleriniz garanti kapsamında olsa da olmasa da mutlaka servisimize ulaşarak destek alınız. Acil durumlarda dahi en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanarak yardımcı olunacaktır. Dilerseniz cihazlarla alakalı aklınıza takılan her türlü soruyu uzman teknisyenlerimizle paylaşabilir gerekli bilgileri kendilerinden alabilirsiniz.

Call Now ButtonServis Çağır